windows 10 logo wallpaper

Jeg oplever, at en lang række maskiner, som finder vej til computerværkstedet i Silkeborg – eller får hjælp over fjernsupport, endnu ikke har modtaget Microsofts Windows 10´s store ”jubilæumsopdatering” som blev frigivet denne sommer. Opdateringen, også kendt som ”Anniversary Update 1607” byder på en del nye funktioner, men vigtigst, så retter den vigtige fejl og mangler i Windows 10 – og kører generelt bare bedre.

I sommers, da ”jubilæumsopdateringen” blev tilgængelig, var det dog ikke helt uden problemer og der blev rapporteret om computere som ”frøs” eller det der var værre. Nu ér disse problemer blevet løst, men alligevel modtager mange ikke opdateringen, som ellers skulle bliver installeret automatisk gennem ”Windows Update”.

Hvis du er i tvivl, hvorvidt din Windows 10 maskine har fået den nye store opdatering, så kan du nemt kontrollere på følgende måde.

Hent Windows 10 ”Opdateringsassistent” på Microsofts webside, og kør programmet. Du vil blive informeret, hvorvidt du har den seneste version. Hvis din computer ikke er opdateret, kan du vælge at opgradere med det samme ved at klikke ”opdater nu”

Bemærk, at opdateringen nemt kan tage 1 time eller mere.

Link til: ”Opdateringsassistent” klik her (klik “Opdater nu” og kør assistenten)

 

windows10