Bemærk Venligst

Jeg kan til tider være svær, at fange på telefonen og det er derfor vigtigt, hvis jeg ikke besvarer dit opkald, at du indtaler en besked eller endnu bedre, benytter nedenstående kontaktformular til at sende mig en mail. Som udgangspunkt besvarer jeg ikke opkald, hvis jeg er på udkørende besøg eller i en igangværende fjernsupport session.

Kontaktformular

2 + 2 = ?

Tlf. 51 93 98 90

Mandag – fredag 09:00 – 17:00

Resdal Bakke 8, 8600

Jeg har gennem adskillige år brugt Jakob Søndergård som IT supporter, hvilket vidner om min store tilfredshed. Midtjysk IT Support er utrolig fleksibel og yder en super service. Det er ligesom med L’ Easy reklamerne, Jakob går ikke før tingene fungerer

Kim EskesenDigital Music Consult

Jeg har brugt Jakob Søndergård til IT support de sidste 7 år. Jeg er det modsatte af en IT-nørd – jeg kan bare ikke finde ud af det. Det er det fantastiske ved Jakob: han kan finde præcis det jeg har brug for. Og så kan han forklare tingene i et sprog, jeg kan forstå. Jeg kan på det varmeste anbefale Midtjysk IT Support som it-leverandør

Dorthe Fog

Super god service. Det kan jeg anbefaler 100 %

José Cardoso

Betaling | Betingelser | Ansvar

Kundens ansvar

Det er kundes ansvar, at sikre sig, at der findes backup af data, som ønskes gemt. Har kunden ikke backup, tilbydes det mod betaling (typisk 150 kr)

Betalingsbetingelser

Betaling bedes foretages kontant via. kreditkort, mobilepay eller bankoverførsel ved sagens afslutning med undtagelse af fjernsupport.

Fakturaer for fjernsupport sendes pr. email med 8-dages netto betaling.

Alle sidens priser er inkl. moms.

Persondata

Personlige oplysninger indsamlet via webside, fjernsupport el. e-mail kommunikation vil blive behandlet som fortrolige oplysninger.

Persondata til faktureringsinformationer opbevares 5 år jf. dansk lovgivning.

Kundens data

Data på kundens computer behandles som strengt fortroligt.